|
Zajazd Bias
07-200 Wyszków
Ul. Warszawska 1
Tel./fax: (29)742 30 01
E-mail: hotel@bias.com.pl
DANE:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno -Usługowo-Handlowe
BIAS SPÓŁKA Z O.O.
04-419 Warszawa,
ul.Zawodowa 32
NIP 113 00 07 395
Akceptujemy karty:
| |
Przykładowe propozycje menu weselnego:
Wariant Podstawowy menu: Zupa + II danie Danie obiadowe Danie obiadowe Zupa na zakończenie wesela Przekąski - 9 przystawek zimnych Sałatki - 2 rodzaje Desery Napoje zimne i gorące bez ograniczeń
|
Wariant Premium menu: Zupa + II danie Danie obiadowe Danie obiadowe Danie obiadowe Zupa na zakończenie wesela Przekąski - 12 przystawek zimnych Sałatki - 3 rodzaje Desery Napoje zimne i gorące bez ograniczeń
|
ZUPY - Rosół - Flaki - Zupa borowikowa - Bulion orientalny makaron sojowy, grzybki mun - Strogonow - Inne
DANIA OBIADOWE - Kotlet schabowy - Kotlet schabowy po wyszkowsku - De Volaile z piersi kurczaka - Kotlet po hawajsku z ananasem - Szaszłyk z drobiu - Szaszłyk z polędwicy wieprzowej - Polędwiczki wieprzowe faszerowane - Schab ze śliwką z sosie śliwkowym - Eskalop ze schabu lub piersi kurczaka - Zraz wołowy zawijany - Zraz mielony z warzywami - Karkówka duszona - Sztuka mięsa - Rolada drobiowa ze śliwką i boczkiem - Indyk po królewsku
DODATKI - Ziemniaki z wody - Ziemniaki piure - Ziemniaki zapiekane - Ryż - Kasza gryczana - Frytki - Kulki ziemniaczane - Kluski śląskie - Kopytka
DANIA ZIMNE - PRZEKĄSKI - Schab w galarecie - Schab ze śliwka - Schab po warszawsku - Ozorek w galarecie - Rolada z kurczaka w galarecie - Rolada z kaczki w galarecie - Kurczak w cieście po francusku - Kaczka w cieście po francusku - Karp po żydowsku - Karp w galarecie - Śledzie w trzech smakach - Śledzie w oleju - Śledzie w śmietanie - Śledzie po kaszubsku - Rolmopsy - Ryba po grecku - Jajka faszerowane z pieczarkami - Jajka z łososiem - Jajka w szynce na sałatce - Befsztyk tatarski - Łosoś - Sery - Wędliny różne - Mięso pieczone - Tymbaliki drobiowe - Nóżki wieprzowe
SURÓWKI I SAŁATKI - Zestaw surówek (z białej kapusty, z czerwonej kapusty, marchewka) - Kapusta pekińska - Surówki sezonowe: mizeria, pomidory - Surówka z ogórków kiszonych - Surówka z pora - Sałatka kalifornijska - Sałatka z kurczaka gotowanego - Sałatka z kurczaka wędzonego - Sałatka z szykaną - Sałatka grecka z serem fetą - Sałatka z pieczarkami - Sałatka warzywna - Sałatka z tuńczyka
JARZYNY - Marchew z groszkiem - Buraczki - Brokuły - Kalafior - Brukselka - Fasolka - Bukiet warzyw - Buraki zasmażane - Kapusta zasmażana
ZUPY NA ZAKONCZENIE WESELA - Żur z jajkiem i kiełbasą - Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami - Borowikowa z groszkiem ptysiowym lub łazankami
DESERY - Tort - Ciasto - Owoce - Lody
INNE USŁUGI ZA DODATKOWĄ OPŁATĄ
1) Przygotowanie stołu wiejskiego wariant A - szynka wędzona z kością - kaszanka i kiełbasa wiejska wędzona - salceson włoski - smalec ze skwarkami - pachwina wędzona - salceson woszczyński - kiszka - pasztetowa - kabanosy w warkoczu - słonina wędzona - boczek wędzony - ogórki małosolne
wariant B - - menu z wariantu 1 - prosie pieczone w całości
2) Piwo beczkowe keg 30 litrów - 270,00 zł / beczka
3) Noclegi - pokoje 2 - osobowe - 60,00 zł / pokój - pokoje 2 - osobowe ze śniadanie, - 70,00 zł / 1 pokój
APARTAMENTY DLA PARY MLODEJ - GRATIS Menu Weselne ustalane jest indywidualnie z każdym Klientem
| |