Zajazd Bias - Wyszków - Wesela, Noclegi, Restauracja, Imprezy Okolicznościowe

    

Zajazd Bias
07-200 Wyszków
Ul. Warszawska 1
Tel./fax: (29)742 30 01
E-mail: hotel@bias.com.pl


DANE:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno
-Usługowo-Handlowe
BIAS SPÓŁKA Z O.O.
04-419 Warszawa,
ul.Zawodowa 32
NIP 113 00 07 395


Akceptujemy karty:




Przykładowe propozycje menu weselnego:

Wariant Podstawowy menu:
Zupa + II danie
Danie obiadowe
Danie obiadowe
Zupa na zakończenie wesela
Przekąski - 9 przystawek zimnych
Sałatki - 2 rodzaje
Desery
Napoje zimne i gorące bez ograniczeń

Wariant Premium menu:
Zupa + II danie
Danie obiadowe
Danie obiadowe
Danie obiadowe
Zupa na zakończenie wesela
Przekąski - 12 przystawek zimnych
Sałatki - 3 rodzaje
Desery
Napoje zimne i gorące bez ograniczeń


ZUPY

-  Rosół
-  Flaki
-  Zupa borowikowa
-  Bulion orientalny makaron sojowy, grzybki mun
-  Strogonow
-  Inne


DANIA OBIADOWE
Kotlet schabowy
Kotlet schabowy po wyszkowsku
-  De Volaile z piersi kurczaka
-  Kotlet po hawajsku z ananasem
-  Szaszłyk z drobiu
-  Szaszłyk z polędwicy wieprzowej
-  Polędwiczki wieprzowe faszerowane
-  Schab ze śliwką z sosie śliwkowym
-  Eskalop ze schabu lub piersi kurczaka
-  Zraz wołowy zawijany
-  Zraz mielony z warzywami
-  Karkówka duszona
-  Sztuka mięsa
-  Rolada drobiowa ze śliwką i boczkiem
-  Indyk po królewsku


DODATKI

Ziemniaki z wody
-  Ziemniaki piure
-  Ziemniaki zapiekane
-  Ryż
-  Kasza gryczana
-  Frytki
-  Kulki ziemniaczane
-  Kluski śląskie
-  Kopytka


DANIA ZIMNE - PRZEKĄSKI
Schab w galarecie
-  Schab ze śliwka
-  Schab po warszawsku
-  Ozorek w galarecie
-  Rolada z kurczaka w galarecie
-  Rolada z kaczki w galarecie
-  Kurczak w cieście po francusku
-  Kaczka w cieście po francusku
-  Karp po żydowsku
-  Karp w galarecie
-  Śledzie w trzech smakach
-  Śledzie w oleju
-  Śledzie w śmietanie
-  Śledzie po kaszubsku
-  Rolmopsy
-  Ryba po grecku
-  Jajka faszerowane z pieczarkami
-  Jajka z łososiem
-  Jajka w szynce na sałatce
-  Befsztyk tatarski
-  Łosoś
-  Sery
-  Wędliny różne
-  Mięso pieczone
-  Tymbaliki drobiowe
-  Nóżki wieprzowe


SURÓWKI I SAŁATKI
Zestaw surówek (z białej kapusty, z czerwonej kapusty, marchewka)
-  Kapusta pekińska
-  Surówki sezonowe: mizeria, pomidory
-  Surówka z ogórków kiszonych
-  Surówka z pora
-  Sałatka kalifornijska
-  Sałatka z kurczaka gotowanego
-  Sałatka z kurczaka wędzonego
-  Sałatka z szykaną
-  Sałatka grecka z serem fetą
-  Sałatka z pieczarkami
-  Sałatka warzywna
-  Sałatka z tuńczyka


JARZYNY
Marchew z groszkiem
-  Buraczki
-  Brokuły
-  Kalafior
-  Brukselka
-  Fasolka
-  Bukiet warzyw
-  Buraki zasmażane
-  Kapusta zasmażana


ZUPY NA ZAKONCZENIE WESELA
Żur z jajkiem i kiełbasą
-  Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami
-  Borowikowa z groszkiem ptysiowym lub łazankami


DESERY

Tort
-  Ciasto
-  Owoce
-  Lody


INNE USŁUGI ZA DODATKOWĄ OPŁATĄ

1) Przygotowanie stołu wiejskiego
wariant A 
szynka wędzona z kością
-  kaszanka i kiełbasa wiejska wędzona
-  salceson włoski
-  smalec ze skwarkami
-  pachwina wędzona
-  salceson woszczyński
-  kiszka
-  pasztetowa
-  kabanosy w warkoczu
-  słonina wędzona
-  boczek wędzony
-  ogórki małosolne

wariant B -
menu z wariantu 1
-  prosie pieczone w całości

2) Piwo beczkowe keg 30 litrów - 270,00 zł / beczka

3) Noclegi
pokoje 2 - osobowe - 60,00 zł / pokój
-  pokoje 2 - osobowe ze śniadanie, - 70,00 zł / 1 pokój


APARTAMENTY DLA PARY MLODEJ - GRATIS
Menu Weselne ustalane jest indywidualnie z każdym Klientem




bias, wyszków, zajazd, wesela, konferencje, imprezy okolicznościowe, przy trasie, nocleg, noclegi                        Polityka prywatności